Pantofii pentru femei

Probabil nu va este necunoscuta parerea celebrei Marilyn Monroe despre pantofi mai ales daca sunteti o iubitoare inraita de pantofi si anume “Da-i unei fete pantofii potriviti si va cuceri lumea”. Desigur mai exista si alte zicale despre pantofi, dar ideea de baza este ca pantofii sunt extrem de importanti in definitivarea unei tinute, iar daca stii sa-i alegi corect vei iesi din multime si  te vei simti ca atare. Cu pantofii potriviti orice femeie se poate simti ca o regina.

Nu intamplator daca duci o femeie la shopping de pantofi va simti ca este in rai. De altfel, ajungi si mai usor la inima unei reprezentante a sexului frumos daca ii oferi o pereche superba de pantofi drept cadou. Cu siguranta vei ajunge sa fii o parte importanta in inima ei. Poate barbatii nu inteleg de unde nebunia acesta cu pantofii la noi, femeile. Pentru ei este mult mai simplu. Pun accentul pe comoditate si pe pantofi usor de asortat la diverse tinute. Pe de alta parte, femeile ajung sa-si chinuie picioarele pe fel si fel de kalapoduri, doar de dragul frumosului. Este o senzatie aparte sa-ti gasesti perechea potrivita de pantofi ca femeie. Te vei simti frumoasa, sexy si vei deborda de incredere, iar cel mai important lucru este ca vei da viata oricarei tinute.

Pantofii te ajuta sa mergi dreapta ca o felina, iti pun picioarele feminine in evidenta, cu ajutorul lor iti poti undui usor soldurile si vei simti ca lumea este a ta. Desigur, pantofii sunt de diverse forme, marimi, materiale si culori. Cand alegem perechea potrivita de pantofi trebuie sa tinem cont si de calitatea materialului, producatorul , dar si de kalapod. Este foarte important sa imbinam moda cu comoditatea. In caz contrar, nu vei putea sa stai incaltata cu pantofii preferati prea mult timp, nu vei putea merge ca o felina si vei parea chiar penibila purtandu-i si cred ca este ultima ta dorinta sa starnesti hohote de ras celor din jur. Vedeti cat este de importanta si atitudinea cu care-i porti?

O adevarata lady trebuie sa mearga dreapta, cu sanii in fata, piciorul drept, iar pasii marunti si desi. Trebuie sa te inalte fizic si psihic pantofii potriviti. Un material de calitate nu-ti va roade piciorul si nici nu ti-l va face sa transpire excesiv. Plus de asta, te va tine mai mult timp purtarea lor. Femeile petrec multi ani din viata pe tocuri, asa ca va trebui sa alegi niste tocuri construite mai comod, care sa-ti permite o deplasare usoara si sa nu-ti chinuie picioarele. In caz contrar, te vei trezi cu monturi, spasme musculare, picioare umflate si obosite si chiar varice si dureri articulare.

Tinand cont de cele spuse anterior, nu ai cum sa nu-ti gasesti perechea de pantofi preferata. Iar daca acei pantofi nu te fac sa te simti bine si speciala, insemana ca nu este perechea poitrivita pentru tine.

Vreau sa inchei acest subiect la fel cum am inceput, adica intr-o nota cu iz de invatatura si anume  ca “Adevarata eleganta a unei femei se masoara dupa ce poarta in picioare” si asa si este, nu doar ca asa spune celebrul designer Christian Dior.

Related Posts

Leave a comment

Hey, so you decided to leave a comment! That's great. Just fill in the required fields and hit submit. Note that your comment will need to be reviewed before its published.