Ce incaltaminte se poarta in sezonul toamna-iarna 2017-2018

Casele de moda au decis ca in sezonul rece tebuie sa iesi in evidenta si cu ajutorul pantofilor si cizmelor. Acestea trebuie sa fie caracterizate de opulenta si culori puternice, dar si modele deosebite.

Multa stralucire

In sezonul rece trebuie sa purtam pantofi si cime care stralucesc. In sezonul trecut erau considerate cheap, dar acum se poarta. Cel putin asa am vazut la Chanel, Saint Lauren si Isabel Marant.

Modele incarcate

Simplitatea nu-si are locul in aceasta toamna-iarna. Trebuie sa ai incaltaminte cu perle, strasuri, broderii. La fel au procedat si casele de moda Dolce & Gabbana, Gucci, Prada, Loewe si Attico.

Inaltime

Nu se poarta doar tocurile inalte, ci si cizmele foarte inalte pe picior, depasind genunchii. Nu ai cum sa nu iesi in evidenta asa. Au fost la inaltime si casele de moda Fendi, Nina Ricci, Oscar de la Renta, Celine si Balmain.

Rosu puternic

Cand spui rosu puternic, spui fierbinte! Poti alege piese rosii nu doar la incaltaminte, ci si la alte piese vestimentare si accesorii. Fendi, Givenchi, Altuzarra si Dolce & Gabbana ne incurajeaza sa ne punem in evidenta feminitatea cu rosu.

Tocuri iesite din comun

Uita de tocurile clasice si alege cele originale si deosebite. Ia exemplu de la casele de moda Vivetta, Ellery, Emilio Pucci, Marni si Salvatore Ferragamo.

Materiale pretioase

Alege matase, satin, catifea si pene. Penele vor fi nelipsite din orice piesa vestimentara din sezonul rece. Cizmele si pantofii vor arata deosebit in astfel de materiale exact cum au aratat pe podiumuri la Fendi, Prada, Gucci, Oscar de la Renta si Miu Miu.

Se poarta alb imaculat

Daca pana acum cizmele albe dadeau impresia de cheap, acum se poarta, chiar daca s-au evitat destul de mult in sezonul rece. Nu are cum sa nu-ti placa creatiile Victoria Bechham, Attico, Balenciaga si Ellery.

Am vazut cam ce fel de cisme si pantofi se poarta, dar sa vedem ce detalii trebuie sa mai aiba pantofii:

Pantofi cu marcaje, semne

Pot fi logouri sau grafitti ( Balenciaga, Moschino, Dolce & Gabbana)

Pantofi stiletto

Acestia chiar trebuie sa fie nelipsiti din garderoba ta, pentur ca se mentin bine in orice sezon. Au fost propusi de case de moda precum Christian Dior, Balenciaga si Alexander Wang.

Pantofi din imitatie de piele de sarpe

Iata ca a revenit si aceasta moda. A fost propusa de Miu Miu, Ellery si Proenza Schouler.

Pantofii sport

Sunt foarte atragatori in acest sezon. Ia exemplu de la casele de moda Giorgio Armani, Margaret Howell si Fashion East.

Pantofi cu pene

Penele sunt nelipsite in acest sezon in toate piesele vestimentare. Ia exemplu de la Prada, Vionnet sau Pamella Roland.

Related Posts

Leave a comment

Hey, so you decided to leave a comment! That's great. Just fill in the required fields and hit submit. Note that your comment will need to be reviewed before its published.